The Dance Classics Party

Op onze website kunt u alles vinden met betrekking tot de classics op het gebied van dance. Deze stroming is ontstaan in de jaren 80-90 uit de house. Terwijl de muziek zich verder ontwikkelde in techno, gabber was er een redelijk grote groep die bleef vasthouden aan de waarde van de classics. Om deze reden bleven er op kleine schaal feesten gegeven worden door liefhebbers.

Wij proberen de Dance Classics community te worden, door tips te geven over nieuwe locaties, nieuwe tracks maar ook om mensen bij elkaar te brengen. Er is tevens een forum aanwezig waar waar iedereen vrij is om een onderwerp aan te maken en een vraag te stellen of zijn mening te geven. Ook sturen we onze eigen mensen naar de feesten om foto’s te maken en reviews te schrijven.

Op die manier kiest u het feestje eruit die perfect past bij uw wensen. We geven u een inpressie van de locatie, de dj’s, de sfeer in het algemeen en het soort bezoekers die u kunt verwachten. Uiteraard geven we ook de prijs/kwaliteit aan door middel van 1 tm/5 sterren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *